Forside * Nyheder

Vikingerne kommer til Vita og PS3


When Vikings Attack er et ret sjovt spil, som snart er på PSN. Køber du får du både Vita og PS3 versionen.


Vi har de sidste par dage hygget os med PlayStation Network spillet, When Vikings Attack.


Spillet går ud på at grupper af vikinger angriber stakkels intetanende borgere her mange mange år efter vi troede vikingerne var uddøde. Spillet understøtter cross buy, hvilket betyder at køber du spillet på enten PlayStation Vita eller PlayStation 3, så får du spillet til begge enheder.


Derudover understøttes cross play, så Vita og PS3 ejere kan spille mod hinanden.


Jeg kan anbefale at kigge nærmere på spille, som er ret hyggeligt og underholdende når der lige skal lidt hurtig action på banen. When Vikings Attack er ude lige om lidt og du kan forudbestille det nu for 53 kr. Se en video fra og om spillet herunder.


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.