Forside * Nyheder

Oppo lancerer muskel-smartphone


 


Oppo, som vi ellers mest kender for deres AV-produkter, fortsætter deres march ind på smartphone-området. Og med manér!


Den seneste lancering fra den kinesiske del af den kinesisk-amerikanske producent er Android-smartphonen Find 5. Her bliver der ikke holdt noget tilbage i forhold til at lægge den allerseneste og nyeste teknologi ind på printpladern.Det resulterer til gengæld i en smartphone, der er stor og robust, og som giver early adopters det, de gerne vil have, også selv om det ikke nødvendigvis gør telefonen bedre.


Skærmen er på 5 tommer og har en fuld 1080p-opløsning med 441 ppi. Kameraet er på 13 Megapixel, kan optage slowmotion i 120 frames per sekund, og har hardware-baseret HDR ombord, hvilket gør det muligt at bruge HDR på både stillbilleder og video. På fronten er der et 1.9 Megapixels kamera, hvilket også er mere end gennemsnittet for disse chat-kameraer. Der er naturligvis NFC ombord og et batteri på hele 2500 mAh. Den kommer med den nyeste version af Android ombord, lover Oppo.


Processoren er en quad-core Snapdragon S4 Pro. Og skulle der være nogen, der allerede er sprunget med på Dirac HD-vognen, så kan vi meddele, at Oppo Find 5 er den første smartphone med denne lydteknologi ombord.


Det eneste sted, hvor det halter for telefonens hardcore-specs, er lagerpladsen. Den fås kun med 16GB.


Oppo Find 5 er foreløbig blevet lanceret i Kina, men skulle blive tilgængelig over det meste af verden i starten af 2013. Og mon ikke, vi kan få lov at få den mellem fingrene på det kommende CES-show?


 


Se billeder af den her  

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.