Forside * Nyheder

TV 2 Charlie er nu 3. største TV-kanal


TV 2 Charlie overhalede i 2012 både TV3 og DR2, og kan nu kalde sig 3. størst.


TV 2 Charlie er nu ? målt på hele 2012 – Danmarks tredjestørste kanal blandt alle danskere efter hovedkanalerne TV 2 og DR1. Charlie har dermed overhalet både TV3 og DR2.


Kanalens seere har deres klare favoritprogrammer, når de ser fjernsyn: Det er danske film, dansk underholdning, dansktopmusik samt gode dramaserier fra bl.a. Storbritannien. Kanalen har samtidig engageret stærke og populære værter som f.eks. Michael Meyerheim, Jarl Friis-Mikkelsen og Keld Heick.


“Vi er meget ambitiøse på Charlies vegne og ønsker, at kanalen bliver førstevalg for danskere over 50 år, når de starter deres tv-aften. I den forbindelse har TV 2 Charlie formået at tage ejerskab på de største danske, folkelige underholdningsgenrer som f.eks. dansktoppen og revygenren”, fortæller Maiken Wexø, der er kanalchef for TV 2 Networks og dermed også for TV 2 Charlie.


I 2012 står Charlie for cirka 4,5 procent af danskernes tv-sening. Det overgås kun af TV 2 og DR1, som p.t. står for henholdsvis 24,0 og 19,3 procent af tv-seningen herhjemme.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.