Forside * Nyheder

Samsung og LG i heftigt retssags-opgør


 


Det er ikke så længe siden, vi rapporterede om et lokalopgør, der var på vej i Sydkorea. LG mistænker Samsung for at forbrudt sig mod LGs patent på eye-tracking.


Men nu går der i stedet en retssag den anden vej. Samsung har nemlig sagsøgt LG for den nette sum af 45 millioner dollar eller cirka 256.500.000 kroner. Det er dog ikke smartphone-patenter, det drejer sig om denne gang. Vi skal over i en anden afdeling af forbrugerelektronikken.


Samsung sagsøger nemlig LG for noget, der minder om injurier og tabte indtægter som følge heraf. LG kørte nemlig sidste år en reklamekampagne, i hvilken de påstod, at en bestemt køleskabsmodel fra LG havde den største kapacitet på markedet.


Det mener Samsung imidlertid ikke er korrekt, og de mener at kunne påvise, at de på dette tidspunkt lavede markedets største køleskab. Samsung mener at have tabt store beløb som følge af denne falske markedsføring, og har derfor lagt sag an ifølge den engelsksprogede, Koreanske avis Korea Herald.


Før dette sagsøgte LG Samsung for cirka en femtedel af det samme beløb over en YouTube-video, der sammenlignede størrelsen på køleskabene.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.