Forside * Nyheder

Eventyrlig nyhed fra LibratoneGalleri: Libratone Fairytale Edition


Eventyrlig nyhed fra Libratone


Libratone lancerer nu sin eksklusive Libratone Fairytale Edition. En serie af Libratone Zipp-højttalere som er håndbroderet af den danske
tegner Stine Spedsbjerg, og inspireret af H. C. Andersens eventyr om lille Tommelise.


?Fairytale Edition? vil være tilgængelig i begrænset antal for kunder i Europa fra begyndelsen af juni og flere af højttalerne vil også blive auktioneret på eBay, hvor overskuddet går til børnehjælpsorganisationen UNICEF.


Libratone indledte samarbejde med Spedsbjerg ved designudstillingen Danish Chromatism på møbelmessen Salone del Mobile furniture i Milano tidligere i år.


Resultatet blev et finurligt, men elegant sæt af covers til Zipp-højttaleren som inkorporerer Libratones signatur ? Nattergalen, et symbol på frihed, ren og klar lyd, inspireret af H. C. Andersens eventyr.


?Højttalere behøver ikke ligne kedelige sorte kasser for at lyde godt,? siger Libratones Creative Director, Kristian Krøyer. ?Projekter som Fairytale Edition giver ikke kun vores produkter et friskt udtryk, men inspirerer os også til bogstaveligt at tænke ud af boksen, når vi designer vores lydsystemer. Stine Spedsbjerg har spillet en vigtig rolle i den proces, og hendes smukke, minimalistiske tegneserieunivers er det perfekte match til den sjove og funktionelle Zipp.?


 
Stine Spedsbjerg er en prisvindende, dansk tegner og hendes særlige stil og varme udtryk i hendes tegninger får altid smilet frem. Hendes tegneseriestribe, “StineStregen” er en ærlig og humoristisk selvbiografi om hendes oplevelser og udfordringer i dagligdagen.


I 2010 vandt hun komiks.dk?s pris som “Best Web Comic” og hun har været nomineret flere gange siden.


“Jeg så Libratone Fairytale Edition som en spændende mulighed for at afstemme mit arbejde med Libratones mission om at skabe noget unikt i et marked domineret af ‘me-too’ produkter,” fortæller Stine Spedsbjerg. “Fairytale Edition er et vidunderligt mix af musik, tegneserie og eventyr, og skaber en helt ny måde at udtrykke musik og kunst på.”


  


Udgivelsen i detaljer


Libratone Fairytale Edition består af fem håndlavede Libratone Zipp, der hver især repræsenterer forskellige scener fra eventyret om Tommelise. Højttalerne vil være tilgængelige i en begrænset periode:  • Online-konkurrence ? 1.stk. Libratone Zipp Fairytale Edition gives til den heldige vinder som deltager i konkurrencen på Libratones webside, der løber frem til den 15. juni 2013: Link: www.libratone.com/fairytalecompetition

  • eBay auktion ? 4 stk. Zipp Fairytale Edition auktioneret på eBay ? en efter en, fra den 22. maj og frem til den 15. juni 2013. Overskuddet doneret til UNICEF: www.libratone.com/fairytale

  • Online-køb (kun EU) 25 nummererede Libratone Zipp med håndlavede detaljer fra de fem originale ?Libratone Fairytale Edition? kommer til salg via Libratones europæiske web store i juni, 2013 (pris: ?500 inkl. moms).

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.