Forside * Nyheder

Lokkemiddel på små Win8 tablets: Gratis Office


Nokia 1 tablet – Fan Concept by Jonas Daehnert


 


Microsoft har fundet lokkemidlet til at få kunder over på de kommende små Windows 8 tablets.


Når næste udgave af Windows 8.1 kommer til efteråret, vil den være tilpasset små tablets også. Men hvad skal lokke tablet-brugerne væk fra iPad og Android?


Det mener Microsoft nu at have løsningen på, og de spiller et af de stærke kort: Office-pakken.


De fremtidige 7″ og 8″ Windows 8 tablets får en gratis Office med, i den licens der svarer til Home og Student, dog uden Outlook mail-program. Det skriver The Verge.


Det vil sige adgang til Word, Excel, PowerPoint og OneNote for de almindelige Windows 8.1 tablets i lille størrelse, mens Windows 8.1 RT (til ARM-baserede tablets) vil komme med en særlig Outlook RT også.


Dermed gør Microsoft det ikke nemmere for kunderne at vælge det rette Windows 8 produkt i fremtiden. Fremover bliver det ikke kun et valg imellem Windows 8.1 og 8.1 RT, men også et valg imellem gratis Office eller ej. Dertil kommer muligheden for at producenterne også kan vælge at lægge en licens til Office ind i deres produkter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.