Forside * Nyheder

Læk: Ny Sony telefon får 4K videooptagelse og hi-res audio afspilning til USB DACGalleri: Sony D6503 smartphone. Lækkede fotos fra XDA Developers forum


 


Seneste rygte: Sony klargør en smartphone nyhed til udstillingen MWC, med videooptagelse i 4K og hi-res audio.


Der lækker flere og flere informationer om Sonys næste topmodel smartphone, som ser ud til at få premiere på udstillingen Mobile World Congress i Barcelona i slutningen af februar.


Lige nu går den under modelnavnet Xperia D6503, det endelige navn kendes endnu ikke.


Telefonens design minder om Zperia Z1, men med en skærm der ligger tættere til kanten. Displayet skulle være 5,2″ stort med 1080P opløsning, 3GB RAM, et 2,1 Mpixel front kamera og 20,7 Mpixel på det primære kamera.


De seneste udgaver af softwaren har kørt med Android 4.4.2 KitKat.


Af andre features kan nævnes “Smart Backlight Control”, der er en ny strømbesparende feature som slukker for skærmen når du ikke kigger på den. En funktion lignende den som Samsung har i nogle af deres Galaxy-modeller.


Opkald kan afvises ved at ryste telefonen, og ringetonen kan stoppes ved at lægge telefonen med displayet nedad.


 Screenshot lækket via XperiaBlog


 


Videooptagelse i 4K, slowmotion og highend lyd


Lækkede screenshots (billedet ovenfor) indikerer at dette kan være første smartphone med 4K videooptagelse.


En feature oprindelig rygtet til Xperia Z1 der blev lanceret på IFA-udstillingen tilbage i september, men nu lader til at være blevet klar til denne model.


En anden nyhed er slowmotion-optagelse med høj framerate. Det kan være en funktion lignende iPhone 5s, hvor der optages 120 billeder per sekund i 720P opløsning, som når det afspilles i normal hastighed bagefter bliver til showmotion i HD.


Sidst men ikke mindst har Sony lagt support for USB DACs (digital til analog converter) ind i selve telefonen. Det betyder at den kan afspille 24-bit hi-res Hi-Fi lyd via USB-udgangen, direkte til en ekstern USB DAC. Som det kendes fra computere der føder en ekstern DAC, men her blot direkte fra en smartphone.


Vi venter at se telefonen på Mobile World Congress i Barcelona, en udstilling der i år ligger d. 23-27. februar.


Se også: TEMA om Mobile World Congress 2014.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.