Forside * Nyheder

Hands-on Huawei TalkbandHuawei TalkBand B1


 


 


Huawei TalkBand B1


Talkband er en hybrid imellem et fitness-armbånd og smartphonens forlængede arm. Eller en variant af et smartwatch.


Det kan både tracke hvor meget du går og løber, og samtidig levere håndfri tale. Istedet for at hale den 7-tommer store plablet op af tasken, så kan TalkBand B1 både besvare opkaldet og lade hele samtalen gå igennem det.


Inden du nu tænker “tale i armen”, så følger der også en trådløst Bluetooth håndfri øresticker med. Den sidder i armbånden, og kan tages af og puttes i øret istedet (se billeder og video herunder).


Huawei TalkBand B1 har et 1,4″ OLED display, og virker med håndfri til både Android (2,3 eller senere) samt Apple iOS (5.0 eller senere). Understøttelse for Windows Phone følger senere.


Armbåndet vibrerer når det er mere end 10 meter fra smartphonen. Holder batteri i 6 dage, og oplades via USB.


Prisen bliver 100 euro, svarende til ca. 800 kr. i Danmark.


 


Hands-on


Desværre var der ikke liv i udstillingsmodellen her, så vi kan ikke vise displayet der sidder i den lille sorte bluetooth-enhed til håndfri tale.


Men video og billeder viser hvordan den kan tages af armbåndet, og tages i øret istedet.


En anderledes måde at gøre det på, men det giver god mening. Så er der altid en mulighed lige ved hånden, til at gå håndfri.


NB. Ledningerne er tyverisikring. Ved normal brug er det trådløst.


  


 
Galleri: Huawei Talkband. Foto: recordere.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.