Forside * Nyheder

MWC 2014: Billede-resumé
MWC 2014. Foto: recordere.dk 


Vi har samlet en billedserie fra udstillingen Mobile World Congress 2014. Her er et highlight af de største nyheder.


Var der én ting som adskilte årets Mobile World Congress fra sidste års, så var det nyheder.


I år kom der en række produktlanceringer, fra flere af de store producenter.


Det var Huawei, Sony, Nokia og Samsung der havde noget i godteposen i år; Mens LG nøjedes med at vise G2 Mini frem.


Om man kan lide den eller ej, så var Samsung Galaxy S5 suverænt den største produktlancering på CES. Smartphonen der – hvis den følger i forgængernes fodspor – ligger lunt i svinget til at blive en topsællert indenfor Android.


Sidste år flyttede MWC ud i nye lokaler, i udstillingscentret Fira Barcelona. Dengang lød konklusionen på MWC 13: “Større udstilling, færre nyheder”.


I år må konklusionen være: Endnu større udstilling, og pænt med nyheder. Der ventes at gæste ca. 80.000 på årets Mobile World Congress.


Billederne kan afspilles som et galleri. Blot tryk på et af billederne for at starte afspilningen.


 


 

Flag og billboards omkring MWC14 var i år domineret af: Samsung, Sony og Huawei. Foto: recordere.dk


 


 


Huawei havde flere nyheder med på MWC i år. Foto: recordere.dkHuawei havde flere nyheder med på MWC i år. Foto: recordere.dkHuawei havde flere nyheder med på MWC i år. Foto: recordere.dkHuawei havde flere nyheder med på MWC i år. Foto: recordere.dkHuawei havde flere nyheder med på MWC i år. Foto: recordere.dkHuawei havde flere nyheder med på MWC i år. Foto: recordere.dk


 


 


Sony var klar med Xperia Z2 smartphone og tablet. Foto: recordere.dkSony var klar med Xperia Z2 smartphone og tablet. Foto: recordere.dkSony var klar med Xperia Z2 smartphone og tablet. Foto: recordere.dkSony var klar med Xperia Z2 smartphone og tablet. Foto: recordere.dkSony var klar med Xperia Z2 smartphone og tablet. Foto: recordere.dk4K fra Xperia Z2 smartphone. Foto: recordere.dk


 


 


Nokia lancerede smartphones med Android. Foto: recordere.dkNokia lancerede smartphones med Android. Foto: recordere.dkNokia lancerede smartphones med Android. Foto: recordere.dkNokia lancerede smartphones med Android. Foto: recordere.dkNokia lancerede smartphones med Android. Foto: recordere.dk


 


 


Samsung Galaxy trak mest opmærksomhed. Foto: recordere.dkSamsung Galaxy trak mest opmærksomhed. Foto: recordere.dkSamsung Galaxy trak mest opmærksomhed. Foto: recordere.dkSamsung Galaxy trak mest opmærksomhed. Foto: recordere.dkSamsung Galaxy trak mest opmærksomhed. Foto: recordere.dkSamsung Galaxy trak mest opmærksomhed. Foto: recordere.dkSamsung Galaxy trak mest opmærksomhed. Foto: recordere.dkSamsung Galaxy trak mest opmærksomhed. Foto: recordere.dk


 


 


LG havde den nye G2 Mini med. Foto: recordere.dkLG havde den nye G2 Mini med. Foto: recordere.dkLG havde den nye G2 Mini med. Foto: recordere.dk


 


 


Bilerne kommer også med. Foto: recordere.dk


Intel Android. Foto: recordere.dk


 


 


Find Holger (Find Wally). Foto: recordere.dk


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.