Forside * Nyheder

MWC-udstillingen åbner i dagGalleri: Før MWC 14. Foto: recordere.dk


 


Årets mobiludstilling slår mandag dørene op i Barcelona, og MWC (Mobile World Congress) emmer af optimisme og nyheder.


Det er blevet tid til MWC, årets mobiludstilling i Barcelona. Udstillingen åbner officielt mandag, efter at enkelte udstillere tyvstartede med pressearrangementer søndag.


Efter sidste års skuffelser på nyhedsfronten, hvor de fleste producenter valgte at annoncere nyhederne på andre tidspunkter end lige under udstillingen, der ser det anderledes optimistisk ud i år.


Altså at der er en del produktnyheder denne gang, og imorgen vil vi se Nokia, Sony m.fl. præsentere deres og Samsung runde mandagen af med at præsentere Galaxy S5 mm.


Vi var et smut forbi udstillingshallerne i dag, og fik et glimt af Sonys lineup da det hænger på store plakater i området. Samsung derimod, de reklamerer indtil videre bare for deres event “Unpacked 5”. Så ingen smugkig der.


I dag mandag holder Nokia og Sony pressemøder. Nokia ventes at annoncere deres Android-telefon, og Sony ventes klar med Xperia Z2 smartphone og ditto tablet.


For Sonys lineup, tjek galleriet herunder.


 


 
Galleri: Sony på MWC. Foto: recordere.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.