Forside * Nyheder

Sony Tablet Z2 – verdens tyndeste?

 


Sony er klar med en ny vandafvisende tablet, der sætter nye standarder for størrelse og hastighed.


I Sony Xperia Z2 Tablet henter Sony teknik ind på lyd og billede, hentet fra deres større produkter. Live Color LED er en teknik hentet fra Sonys seneste BRAVIA-fjernsyn, for mere naturlige farver. X-Reality klarer billedbehandlingen, for mere “TV-lignende” video-afspilning.


Lydprocessoren har fået navet “Front Surround Audio”, og det giver ifølge Sony en “krystalklar lyd, der favner hele toneregistret”. Der er indbygget en elektronisk støjdæmper, der sammen med Sonys head-set MDR-NC31EM fjerner op til 98 % af alt baggrundsstøj.


Processor er den hurtige Qualcomm Snapdragon 801, med en 2.3 Ghz quad-core Krait CPU og 4G LTE. Grafikken leveres af en Adreno 330, der har kræfter til mere krævende spil.


Med 6,4mm er den kandidat til verdens tyndeste tablet, og vægten starter ved 426g (WiFi-udgaven).


Skærmen er 10″ og batteriet 6000 mAh, og det skulle række til op til 10 timers brug på video og 100 timer på musik. Opladningen er op til 75% hurtigere end andre tablets via Qualcomm Quick Charge 2.0.


Primært kamera er 8.1 megapixel kamera, der kan filme i fuld HD og har Sonys Exmor RS-teknologi. Billedprocessoren kan kombinere ansigtsgenkendelse, HDR og støjreduktion, for bedre fotos. Front-kamera er 2,2 Mpixel.


Xperia Z2 Tablet kommer med Android KitKat (4.4) i farverne sort og hvid med 4G eller Wi-Fi.


Tjek også galleriet herunder. På første billede sammenlignes tykkelsen med en iPhone 5s.


 
Galleri: Sony Xperia Z2 Tablet. Foto: recordere.dk


 


Pris og tilgængelighed


Sony Xperia Z2 Tablet ventes på gaden til april.


Prisen er endnu ukendt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.