Forside * Nyheder

Blockbuster fortsætter som digital filmbutik


 


Blockbuster er død, længe leve Blockbuster. Fra i dag lever navnet videre som digital filmbutik hos TDC.


Blockbuster-butikkerne er lukket, men navnet Blockbuster lever videre. Fra i dag den 1. juli 2014 har TDC overtaget alle rettigheder til Blockbuster-navnet i Danmark og slår til efteråret dørene op til en ny digital filmbutik.


?Stort set alle danskere kender Blockbuster som dér, hvor de har kunnet leje de nyeste film med hjem til en god aften i sofaen. Det vil vi nu bruge som afsæt til at lære alle danskere at leje film og tv-serier på nettet”, siger Ulf Lund, mediedirektør i TDC Group. Han pointerer samtidig, at de fysiske butikkers konkurs ikke har noget med TDC at gøre;


?Vi har købt rettighederne til navnet og intet andet. Alt hvad der vedrører de fysiske butikker ligger uden for vores ansvarsområde. Konkursen har ingen indflydelse på vores planer med brandet.?


 


YouBio fortsætter som ren abonnements-tjeneste


Det nye Blockbuster skal være en ren online-tjeneste med tilbud om stykvis leje og køb af de nyeste film og tv-serier.


TDC vælger dermed at splitte sine streaming-aktiviteter op i to, så Blockbuster fokuserer på udlejning af premierefilm, mens YouBio og gruppens Plus-tjenester fortsætter som rene abonnementstjenester.


?Vi kigger ind i et marked, der begynder at ligne det amerikanske, hvor Netflix og iTunes har sat sig tungt på hver deres område. Ved at splitte vores tjenester op matcher vi opdelingen af markedet bedre, og gør det enklere for kunderne at finde det, de efterspørger. Blockbuster bliver vores digitale udlejningsbutik, og vores største og vigtigste konkurrent på denne del af markedet er iTunes?, fortæller Ulf Lund.


 


Mange afspiller-muligheder


Det nye digitale Blockbuster vil fra begyndelsen kunne anvendes på bl.a. tablets, smartphones, smart-tv og spilkonsoller.


Filmene dukker op til leje i den digitale Blockbuster samtidig med udgivelsen på DVD og Blu-ray.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.