Forside * Featured

Nyt Pebble-ur får farveskærm

-

Før der var Android Wear og Apple Watch, var der Pebble.

Det e-ink-baserede smartur har for at sikre en lang batterilevetid undladt berøringsfølsomheden i skærmen og har droppet farverne. I hvert fald indtil nu.

Der kommer næppe touchskærm i den næste Pebble-version, men det ser ud som om, at der kommer flere farver på drengen.

9to5Mac har via Reddit fundet et billede af den model, som Pebble forventes at afsløret ved et pressemøde i morgen. Det var begravet på Pebbles egen hjemmeside.

Her kan man se, at der i det mindste er kommet en gul farvebaggrund med ind sammen med den sorte tekst og den hvide farve på ur-ikonerne. Angiveligt skulle der stadig være tale om en slags e-ink (farve-e-ink har eksisteret i flere år), sådan at der ikke gås på kompromis med batterilevetiden.

Rygterne siger dog også, at der nu er en mikrofon om bord, så man kan afgive stemmekommandoer og diktere sms’er på uret. Det skulle også være en ny processor indbygget, samt nye bevægelsessensorer. Hvorvidt, denne models styresystem allerede viser resultater fra Pebbles nye hold af tidligere WebOS-udviklere, ved vi ikke endnu.

Men alt det, samt om der også lanceres en ståludgave af modellen, finder vi formentlig ud af i morgen kl. 16 dansk tid, når Pebble holder pressemøde.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.