Forside * Nyheder

Nye Philips stueantenner til TV

-

 

Er du klar til sommerhus og campingvogn, eller trænger tv-signalerne til en ny antenne? Philips er klar med flere bud.

Sæsonstarten for sommerhus og campingvogn er også tidspunktet til at overveje, om stueantennen til fjernsynet skal skiftes til en ny og bedre model.

I fjernsynets barndom var stueantennen ofte den eneste løsning, og den havde ikke det bedste ry for at levere billedkvalitet på skærmen. Men den er absolut blevet “stueren”:

Der er sket rigtig meget på området – bl.a. digitaliseringen – og Henrik Haleen fra Voox (der producerer Philips antenner) peger på, at udover at kvaliteten er forbedret markant, så vil antenne-tv også være den teknisk og økonomisk bedste løsning mange steder i landet.

Fælles for den nye generation af stueantenner er, at de er uhyre nemme at indstille og de virker med alle mærker fjernsyn.

Der er også indbygget et filter, der fjerner støj fra 4G mobilnet.

 

 

 

Modeller

Philips har sendt ti forskellige udgaver ud i danske butikker – hovedparten til indendørs brug. Modellerne forstærker tv-signaler fra 18 dB til 49 dB. Dem vist her i artiklen er:

Philips SDV8622 (billedet nederst) er til både udendørs og indendørs montering og forstærker med 40 dB.

Philips SDV6224 (billedet øverst) er til indendørs brug. Kan stå på et bord eller hænges på væggen. Forstærker med 42 dB.

Philips SDV5225 (billedet i midten) med et mere fladt design. Forstærker signalet med 38 dB.

 

Pris og tilgængelighed

Philips SDV8622 koster kr. 350,-
Philips SDV6224 koster kr. 350,-
Philips SDV5225 koster kr. 250,-

Dukker op i butikkerne nu.

 

 


Udendørs og indendørs antenne: Philips SVD6224

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.