Forside * Featured

Xbox One får DVR-funktion

-

Ved lanceringen af Xbox One gjorde Microsoft det klart, at den var lige så meget til tv-underholdning som til spil.

Annonce:

Siden har de fulgt op på dette det blandt andet at lancere en TV-tuner til de lande og hjem, hvor den ikke kan arbejde sammen med kabelbokse om at give en totaloplevelse.

Xbox One har en fin EPG, der sådan set kan konkurrere med de fleste kabelbokse, og det, at man kan bruge talekommandoer i stedet for remoten, har givet konsollen en fordel.

Men noget har manglet. Hvis man gerne ville optage noget fra TV, skal man stadig bruge en separat DVR-boks. Med andre ord har Xbox-ejere sukket efter en DVR-funktion.

Det ser det nu ud som om, at Microsoft vil gøre noget ved. En DVR-funktion skulle være på vej senere på året. Det skriver Paul Thurott, der er kendt som den måske mest troværdige kilde til Microsoft-hemmeligheder.

sin blog har han et indlæg om Windows Media Centers afgang ved døden, hvor han i en bisætning nævner den nye DVR-funktion. ?Mine kilder fortæller mig at der er et skift på vej, formentlig i år, der vil tillade optagelse af tv?, skriver han.

Vi holder naturligvis skarpt øje med denne udvikling, og melder ud, så snart vi ved mere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.