Forside Indhold og distribution Film

YouSee og TDC får HBO streaming

-
HBO kommer hos TDC og YouSee

 

TDC-gruppen inkl. YouSee får snart HBO Nordic tv-streaming som en integreret del af deres tv-tilbud.

Annonce:

Nyhed var løbet forud. Allerede i marts kunne YouSee afsløre at HBO Nordic bliver en del af YouSees tilbud til tv-kunderne.

Men faktisk er det et tilbud der kommer til at favne alle tv-kunderne i “TDC Group”. Det afslører de nu hvor planerne er mere fremskredne.

“Vi er meget begejstrede for vores partnerskab med HBO Nordic, da det er med til at manifestere TDC Groups position som den foretrukne leverandør af underholdning”, fortæller mediedirektør i TDC, Christian Philip Morgan, og fortsætter:

“Vi skal tilbyde vores kunder alt det indhold, de ønsker, samlet ét sted. HBO Nordic leverer netop det kunderne efterspørger; film, dokumentarer og især tv-serier af høj kvalitet”.

 

Skal opleves igennem TDC og YouSee

Der bliver muligt at streame HBO direkte via tv-kundernes settop boks, men kunderne får også adgang til HBO’s serier og film på mobil, pc og tablet via TDC og YouSee apps.

Hos TDC og YouSee vil der ikke være adgang til HBO igennem andet end deres egne apps og tv-bokse, mens Telmore Play mobilkunder fortsat har adgang til HBO Nordic via HBO’s egen app.

 

Pris og tilgængelighed

HBO Nordic vil senere denne sommer kunne tilkøbes hos TDC og YouSee og vil dér være integreret i de eksisterende tv-løsninger.

Dette gennem TDC TV, HomeTrio og YouSee Plus.

TDC TV oplyser til recordere.dk at prisen bliver 69 kr/måned for HBO Nordic i tilkøb til tv-pakken.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.