Forside Nyheder

YouSee hjælper HBO Nordic frem

-

 

Streaming-tjenesten HBO Nordic får nu hjælp fra uventet kant. YouSee Play vil hjælpe dem frem.

Siden HBO Nordic gik ind i Norden, med streaming af HBO’s populære tv-serier, der har det været op ad bakke med udbredelsen.

Men nu kommer der måske hjælp fra en hidtil uset kant, i hvert fald har YouSee annonceret at de integrerer HBO Nordic i deres tv-streaming.

YouSee har aktivt arbejdet på at få HBO med i YouSee Play, og det projekt er nu så fremskredent at de fortæller om det i foreningsmagasinet Indblik, fortæller Digitalt.tv.

?Det er første skridt i retning af at give adgang til alt det indhold, underholdningsindustrien overhovedet kan frembringe?, fortæller Christian Pfenninger, direktør for YouSee Play, til magasinet.

TDC’s streaming-tjenester er allerede i gang med en offentsiv i forhold til afspiller-enheder, hvor senest YouSee Play og Blockbuster er udkommet på Google Chromecast.

Hvis YouSee får HBO med under vingerne, samtidig med at de udkommer på primære smart-tv og medie-afspillere, så kan det blive en yderst stærk spiller på streaming-markedet.

Det er YouSee’s plan at tilbyde HBO billigere end de nuværende kr. 79/måned.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.