Forside Indhold og distribution Musik

“Snart vil hi-res musik-streaming være standarden”

-
Sound lyd audio højttaler
Foto: Shutterstock.com

Fremtidens musikstreaming er hi-res audio, lyder det fra Sony-konferencen “Future of Music”.

“Snart vil hi-res musik-streaming være standarden”.

Ordene stammer fra engelske 7digitals markedtingschef Pete Downton, der var inviteret ind som taler på konferencen “Future of Music” arrangeret af Sony. Det skriver What Hi-Fi.

Annonce:

Downtown mener at det er uundgåeligt at hi-res audio bliver standard og kalder det “sindsygt” at forbrugere i dag accepterer en kvalitet ringere end CD-pladen fra 1983.

“Det er uundgåeligt at hi-res vil blive standard på et tidspunkt. Det er også uundgåeligt at priserne må falde for at gøre det til mere end en eksklusiv klub. Vi vil streame hi-res audio, som en naturlig ting, om et par år”, lød det fra Pete Downton.

 

CD-streaming nu, hi-res streaming senere

Downtown ser streaming-produkter som Sonos som katalysator for den udvikling, uden dog at hænge sig i at Sonos ikke understøtter hi-res audio, og – indtil videre – er gået i en bue udenom.

Der findes ingen streaming-tjeneste med hi-res audio i dag. De bedste musiktjenester hvad streaming-kvalitet angår er TIDAL HiFi, Deezer Elite samt Qobuz (ikke tilgengængelig i Danmark) som alle streamer i CD-kvalitet.

TIDAL har eksperimenteret med hi-res audio streaming og har tidligere fortalt at de arbejder på at kunne tilbyde det, uden dog at komme nærmere hvornår.

Se også: TIDAL forbereder 24-bit hi-res streaming.

 

 

Annonce:
Forrige artikelPling, her er Amazon Fling
Næste artikelBaggrund: Microsoft og Nokia. Et ægteskab fra helvede?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.