Forside Nyheder

Her er Microsofts næste Lumia-modeller

-

cityman-talkman-ledeDet kan godt være, at de har fyret alle de gamle Nokia-medarbejdere, men Microsoft er tilsyneladende ikke helt færdige med at lave Lumia-telefoner.

I hvert fald har @EVLeaks (hvis ”pensionering” stadig er fejlet totalt) nu lækket billeder af Cityman og Talkman, som formentlig (forhåbentlig?) blot er kodenavnene for de to modeller.

Annonce:

Cityman er den cyanblå model, mens Talkman er den sorte. De skulle begge have QuadHD-skærme i henholdsvis 5,7 og 5,2 tommer, 5 megapixel på frontkameraet, 32GB lagerplads og 3GB RAM. Cityman har et chipset med otte kerner, mens Talkman nøjes med seks kerner.

Derudover skulle de to telefoner begge have trådløs Qi-opladning og benytte sig af det nye USB Type C-stik. Og så kører de to telefoner naturligvis Windows 10.

Lækagen kommer belejligt på samme dag som Apple har annonceret deres næste iPhone-event 9/9. Vi ved dog ikke, hvornår Cityman og Talkman bliver lanceret officielt.

Annonce:
Forrige artikelFitbit slår stadig Apple på wearables
Næste artikelYouSee scorer stor antenneforening fra Stofa m.fl.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.