Forside Nyheder

OnePlus slukker turbo på invitationerne

-

OnePlus 2 inviteDet var planen at rulle invitationerne til OnePlus 2 hurtigere ud end sidst, men nej.

Udsendelsen af invitationer til at købe smartphonen OnePlus 2 går nu langsommere end forventet. OnePlus er gået nogle gear ned.

De mange længselsfulde købere verden over var ellers blevet lovet en hurtigere og smidigere proces denne gang, og aligevel er det endt som en kamp om at få fingre i de eftertragtede invitationer. Det skriver OnePlus i deres forum.

Annonce:

Den neddroslede udrulning af invitationerne betyder 2-3 ugers forsinkelse i USA og i de kommende uger rammes de øvrige regioner deriblandt Europa.

Årsagen er at OnePlus 2 forsøger at rette svipsere i produktion og software inden telefonerne når ud til alt for mange early adopters.

De fortæller blandt andet at de har oplevet nogle tilfælde hvor det medfølgende USB-C kabel ikke levede op til deres egne standarder, og det bliver løst. Samtidig tilretter de også OxygenOS for at hæve “total-oplevelsen” af produktet.

Derfor er den tidligere annoncede turbo på invitationerne slukket, mens de nøje overvåger feedback fra kunderne efterhånden som de får produktet i hånden.

 

Se også

Test af OnePlus 2 Android smartphone

 

Annonce:
Forrige artikelPower åbner i priskrig
Næste artikelOpera i biffen er populært
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.