Forside Detail

Raumfeld: Vi åbner butik i Danmark snart

-
Teufel / Raumfeld butik i Berlin
Teufel / Raumfeld butik i Berlin

På IFA 2015 i Berlin viste Raumfeld deres nye SoundDeck som er en soundbase du kan sætte dit TV på, og så afslørede de at de er på vej med en dansk butik.

Vi besøgte Sasha Mallah som kommer fra Raumfeld på deres stand, der udover at præsentere deres nye Soundbar og SoundDeck kunne fortælle at Raumfeld gør klar til at åbne en koncept store i både Danmark og Sverige.

Annonce:

“Vi leder efter gode lokationer, men de er ikke lette at finde” fortalte Sasha Mallah til Recordere.dk, men de regnede med at åbne i 2016.

 

Flere nye spændende produkter på vej

Sasha Mallah fortalte også at der er nye højttalere på vej. Bl.a en rejsehøjttaler som har batteri og virker hjemme som en zone via trådløst net og på rejse som en AptX Bluetooth højttaler.

Og de har også en hovedtelefon på vej som virker på samme måde som rejsehøjttaleren, så du kan bruge dem som en zone hjemme og som trådløse hovedtelefoner via Bluetooth på rejse.

Raumfeld samarbejder også med Amazon Prime, Google og Apple om at tilføje deres populære musiktjenester til deres apps, og Soundcloud er også lige på trapperne.

 

Raumfeld SoundDeck
Raumfeld SoundDeck

 

Raumfeld viste også deres nyeste version af deres software til Smartphone og tablet. Du kan se meget mere om den i videoen ovenfor.

Så som vi skrev i Januar: Pas på Sonos, nu kommer Raumfeld

 

 

Annonce:
Forrige artikelTV-boks der piller reklamer ud af tv
Næste artikelVIDEO: Se Samsung Gear S2 Smartwatch
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.