Forside Detail

Black Friday i nyt rekord år i Danmark

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Både butikker og prissammenligning melder om nye rekorder under dette års Black Friday.

Efter en skæv start ved midnat, hvor netbutikkerne faldt på stribe under et alt for stort antal samtidige besøgende, der meldes allerede nu om et rekord-år for Black Friday i Danmark.

 

Annonce:

Elgiganten: Vi blev rendt over ende

Over en kvart million besøgte Elgiganten.dk indenfor få timer natten mellem torsdag og fredag.

”Det er helt utroligt”, lyder det fra adm. direktør i Elgiganten Peder Stedal, og han fortsætter:

”Jeg kan vist godt tillade mig at konkludere, at danskerne er vilde med Black Friday. Da interessen var på sit højeste omkring midnat, havde vi næsten 40.000 samtidige besøgende på elgiganten.dk. Det er ny rekord og helt klart det vildeste vi har prøvet. Her klokken 10 er der solgt for næsten 30 mio. kr. alene online på elgiganten.dk. Det er ganske enkelt helt utroligt og langt vildere end vi havde forventet”.

 

Komplett: Ny rekord

Også hos Komplett meldes om ny rekord.

“Fra midnat og til og med kl. 07:00 her til morgen har vi allerede solgt 3 gange så meget som på samme tidspunkt i 2014, hvor omsætningen i sig selv endte 20 gange højere end en normal dag. Dette er ekstremt”, fortæller Morten Beutelmann, Brand & Media Marketing Manager, hos Komplett.

 

Pricerunner: Trafikrekord

Hos prissammenligningstjenesten Pricerunner har interessen for at sammenligne priser, og tjekke op på om butikkernes tilbud nu også er gode nok, været meget stor.

“Klokken ni slog vi sidste års trafikrekord på pricerunner.dk, og det er faktisk helt exceptionelt. Vores forventning er, at når fredagen er slut. har mere end 500.000 danskere været forbi siden”, fortæller Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Pricerunner fortæller at de 10 populæreste butikker er: Elgiganten, Power, Wupti, Komplett, Proshop, Bilka, Dustin, Computer City, Coolshop og Føtex.

For links til Black Friday tilbud tjek oversigten her.

 

Annonce:
Forrige artikelSnart kan du spille PS4-spil på Mac og PC
Næste artikelTV 2 åbner en ny tv-kanal på streaming
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.