Forside * Nyheder

iPad Pro kan lande 11. november

-

ipadproDa Apple i september introducerede verden for deres første, produktivtivitets-orienterede tablet, iPad Pro, ville de ikke give nogen konkret lanceringsdato.

I stedet hed det blot, at iPad Pro ville lande ”i november”.

Annonce:

Nu er vi så kommet til november måned, men vi er ikke kommet tættere på en officiel lanceringsdato. Og der har endda været rygter ude, der sagde, at den 12,9” store tabet v ar forsinket på grund af komponent-leveranceproblemer.

Men nu mener 9to5Mac at vide, at iPad Pro kan lande 11. november. Det skulle i givet fald både være i butikkerne og online, hvis man skal stole på 9to5Macs Mark Gurman, der normalt har ret godt styr på sine kilder.

Hvis det bliver den officielle lanceringsdato, er det dog langt fra sikkert, at den også lander i Danmark på det tidspunkt.

Vi kender heller ikke de danske priser endnu, men de amerikanske priser er ikke i den billige ende. IPad Pro skulle angiveligt starte ved 799 dollar for 32GB-versionen, omregnet cirka 5.360 kroner før danske skatter og afgifter.

Dertil kommer stylus-pennen Pencil og tastaturet Smart Keyboard til 99 og 169 dollar, eller cirka 663 og 1132 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.