Forside Nyheder

Tim Cook: Folk vil ikke have en iPad/Mac-kombination

-

ipad-pro-smart-keyboardHan har sagt noget lignende før, men nu understreger han det endnu kraftigere: Der kommer ikke nogen hybrid mellem iPad og Mac ifølge Tim Cook.

Cook har tidligere bekræftet, at Apple ingen planer har om at gå den vej, næsten alle andre computerproducenter går, nemlig hybridvejen.

Annonce:

Microsofts succes med Surface Pro 3 har ikke gjort Cook mere overbevist om, at folk gerne vil have en tablet, der også er en computer. Og dermed forsvarer han indirekte strategien bag iPad Pro.

”Vi er ret sikre på, at folk ikke er interesserede i en kombineret Mac og iPad”, siger Cook til den irske avis Irish Independent. Han anerkender dog, at de to platforme nærmer sig hinanden: ”Det er sandt, at X86-arkitekturen og A-arkitekturen kommer tættere og tættere på hinanden, men vi har i stedet prøvet, med initiativer som Handoff, at hjælpe folk, der både bruger en Mac og en iPad”.

”Vi vil gerne lave den bedste Mac, vi kan, og den bedste iPad, vi kam. At kombinere dem vil ikke opnå nogen af delene, fordi vi kommer til at gå på kompromis med dem begge”, udtaler Cook.

Annonce:
Forrige artikelGoogle mand advarer: Undgå USB-kabel fra OnePlus
Næste artikelAndroid-bro til Windows 10 er forsinket
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.