Forside CES CES 2016

Hvad forventer vi os af CES 2016?

-

CES logo 2016

Nu er der kun 6 dage til pressen møder udstillere på pressedagen på CES, og det er tid til at se på hvad CES 2016 kommer til at handle om.

Annonce:

Den 5. januar er der pressedag på CES, og både de store og kendte og mindre kendte byder til dans på flere hoteller i Las Vegas.

Allerede nu danner der sig et tydeligt billede af hvad vi kan forvente af CES 2016.

LG SmartthinQ Hub (Foto: LG)
LG Smart ThinQ Hub (Foto: LG)

Internet of Things bliver stort

IoT bliver dette års “3D”, hvor alle vil vise deres egne IoT hubs frem, og de vil oftest ikke være kompatible med hinanden. Både Samsung og LG har annonceret deres hub’s, og Samsung har endog bygget det ind i deres nye SUHD smart TV.

Snart kan vi styre alt fra vaskemaskiner, overvågningskameraer og vejrstationer til alle sikkerhedssystemer og temperaturer i vores hjem, og meget kan vi allerede men med forskellige eco-systemer der ikke spiller sammen. Det skal blive spændende at se om der er kommet mere styr på den del på CES 2016

 

Samsung buet curved 4K UHD TV

Er Samsung flade?

Samsung satsede hele butikken i 2015 på buede TV, og selvom der dukkede flere flade modeller op henover året, så var det som om at forbrugerne så mere og mere væk fra Samsung når der skulle købes nyt TV p.g.a. de buede TV. I Danmark var det kun 1 ud af 20 TV solgt der var buet i 2015.

Selvfølgelig er der et marked for buede TV, men mon ikke Samsung i år på CES kommer med flere flade på scenen, eller overrasker de med et betaleligt TV der kan være både buet og fladt?

LG’s WEB OS 3 skal også blive spændende at se, og om det hurtigt kommer til de ældre modeller.

Android TV skal også gerne vise deres nye version frem, og så skal der altså snart nogle nordiske apps på banen. Men dem forventer vi ikke at se på CES 2016.

 

Illustration: recordere.dk
Illustration: recordere.dk

4K Indhold, og nu på skiver !!!!

På sidste års CES dukkede 4K/UHD HDR op, og Netflix skreg at de kom men det har ikke rigtigt nået ud til kunderne, og på CES 2016 skal 4K så stå sin prøve.

Er det bare varm luft, eller får kunderne fysiske medier med film i høj kvalitet, eller lander 4K indhold kun på skærmene via streamingtjenester som Netflix og Amazon.

Måske tv-distributørerne i Danmark skulle få noget 4K indhold ud til folket.

 4621-LG-CES2011-01.scaled.500.jpg

Optimismen er tilbage på fuld tryk

Det var den allerede sidste år, men CES 2016 tegner til at blive et af de store med så mange spænde temaer og med masser af udstillere der er klar til at møde markedet med nye spændende produkter.

 

Og alt det andet spændende…

Der er masser af presseinfo allerede, og der er ingen tvivl om at der kommer masser af spændende produkter i år. Hvad produkter håber du at se fra Las Vegas i næste uge?

Recordere.dk er på CES 2016 med 3 mand, og er det medie i Danmark der giver den bredeste dækning af verdens største messe for AV og hjemmeelektronik.

Følg med i vores store CES 2016 sektion

Annonce:
Forrige artikelWarner: 35 film på UHD Blu-ray i 2016
Næste artikelVIND: Kan du forudsige 2016?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.