Forside * Fokus

YouSee: Vi afventer “Frit valg”

-
Direktør for Privat Product Management hos TDC, René Brøchner
Direktør for Privat Product Management hos TDC, René Brøchner

Direktøren for YouSee (Privat Product Management) René Brøchner har til finans.dk fortalt at YouSee venter med “Frit Valg”, da løsningen kan være kortsigtet.

Selvom både Boxer og Stofa har meldt ud, at de er klar med Frit valg i foråret, har vi endnu ikke hørt om YouSee ville følge med. Men nu har direktør René Brøchner fortalt til finans.dk, at YouSee ikke kommer med noget endnu, da man mener at Frit valg i sig selv kan være for kortsigtet. YouSee satser mere på streaming, og mener at det også skal være en del af det frie valg.

Annonce:

Vi arbejder hele tiden på at give kunderne langt mere valgfrihed, men om det bliver i den forenklede definition af ”frit-valgs tv” er for tidligt at sige noget om,

siger René Brøchner til finans.dk.

Film og serier skal med på farten

Uden at røbe for meget, vil René Brøchner dog gerne afsløre at man arbejder på nye produkter, og et fokusområde for YouSee er muligheden for at tage film og serier med på farten.

Om det betyder muligheden for offline visning, afslører René Brøchner dog ikke.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.