Forside Nyheder

HTC 10 lever op til rygterne

-

htc102Efter et par uger med masser af lækager, viste HTC endelig HTC 10 frem i dag.

Og den er præcis, som rygterne havde sagt – med enkelte detaljer, der er lidt mere interessante end man umiddelbart skulle tro.

Annonce:

Det sidste gælder f.eks. kameraet bagpå, der er på 12 megapixels. Det er ganske fint i sig selv, men der er altså tale om HTCs UltraPixel-teknologi, hvilket betyder, at den reelle detaljegrad svarer til en langt, langt højere opløsning. Derudover har kameraet også optisk billedstabilisering.

Rygtet om det store 3000 mAh-batteri ombord holdt også stik, og dette kan lades hurtigt op med den medfølgende ’Rapid Charger’. Som forventet sidder der en Snapdragon 820 med 4GB RAM i HTC 10, og den kommer i en 32GB- og en 64GB-version. Begge kan udvides med microSD-kort på op til 2TB.

De skarptskårne kanter, vi så på en video for nylig er også til stede, hvilket gør telefonen tyndere på siderne, og angiveligt får dens 9 mm tykkelse til at virke meget tyndere. Skærmen er en 5,2 tommers 1440×2560 pixels Super LCD 5-skærm.

htc10

Rent lydmæssigt har HTC 10 stadig HTCs BoomSound ombord, men denne gang har firmaet udformet telefonen som en slags to-vejs-højttaler – altså i mono. Der sidder en tweeter i toppen af telefonen og en ”subwoofer” (Det giver ikke rigtig mening at tale om en sådan i så lille en kasse) i bunden af telefonen.

De fleste af Recorderes læsere vil dog nok frasige sig at lytte til musik direkte på telefonen, og til de kræsne kan HTC meddele, at HTC 10 opskalerer al musikken, der ligger på telefonen, til 24 bits, når den sendes ud gennem hovedtelefonstikket.

HTC kommer til at koste 5.990 kroner, når den lander i danske butikker i næste måned.

htc103

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.