Forside * Nyheder

Spionfoto: HTC 10 ligner sine forgængere

-

htc-10-photo-2På tirsdag forventes HTC at lancere sin næste flagskibstelefon.

Her er både ”One” og ”M” blevet droppet, og telefonen kommer bare til at hedde HTC 10, siger de fleste rygter.

Annonce:

Men nu er der også blevet lækket billeder – og ikke bare renderinger fra HTC – af telefonen. De kommer fra det hollandske website GSM Helpdesk, og afslører at… der er tale om en HTC-telefon.

Faktisk ligger HTC 10 så meget i direkte forlængelse af sine forgængere rent designmæssigt, at det kan være svært at se forskel, hvis man ikke lige kender til alle feature-detaljerne.

Noget af det, GSM Helpdesk dog bringer på banen, er at HTC 10 kører med USB Type-C-stik i bunden og har en fysisk Home-knap, hvor der sidder en fingeraftrykslæser. Denne er altså ikke blevet placeret bagpå, som det også er populært at gøre på Android-telefoner lige nu.

htc-10-photo-1

Det ser også ud til at HTC har prioriteret batterilevetiden. Specs’ne er ikke specielt ambitiøse (1440 x 2560 pixels 5,2” skærm, 12-megapixels kamera), men der sidder et 3000 mAh batteri i telefonen, hvilket burde kunne levere rigeligt med strøm til at drive førnævnte features. Og så kører HTC 10 angiveligt også med den energieffektive, men alligevel hurtige Snapdragon 820-processor og 4GB RAM.

På tirsdag får vi formentlig bekræftet specifikationerne endeligt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.