Forside * Nyheder

Samsung vil have patent på kontaktlinse med skærm og kamera

-

samsung-smart-contact-lens-2Samsung har tilsyneladende lært noget af al patentballaden med Apple.

For eksempel at det godt kan betale sig at tage patent på noget meget længe før det er muligt at konstruere det, sådan at man ikke kan blive skudt i skoene, at man efterligner.

Annonce:

Det virker som om, det er strategien med den intelligente kontaktlinse, som Samsung netop har søgt patent på i Sydkorea. Den kan vise dig billeder direkte ind på nethinden med en ”skærm”, der vender ind på øjet, men har samtidig et kamera indbygget.

samsung-smart-contact-lens-1-617x540

Kontaktlinsen kommunikerer trådløst med en smartphone, og kan således optage video af det, du ser, sådan som du ser det. Samtidig kan den lægge grafik ind over det, dit øje opfanger naturligt, som en slags Augmented Reality.

Selve konstruktionen skulle i virkeligheden være to ultratynde kontaktlinser med et superfleksibelt OLED-panel imellem (som på billedet øverst). Det skriver SamMobile.

Hvis du synes, det lyder som en smartere kontaktlinse-version af Google Glass, er du ikke helt ved siden af. Glass er endda nævnt i patentansøgningen.

Google er også i gang med intelligente kontaktlinser, men deres foreløbige koncept går på at måle blodsukkerniveau via øjet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.