Forside Nyheder

Ny udgave af fitnessarmbånd/headset fra Huawei

-

huaweiTalkbandDet er ikke kun et nyt flagskib, Huawei har i ærmet til lancering i den kommende tid.

De har også en ny udgave af en af deres tidligere produkter, der måske nok er en af de mere originale gadgetkombinationer, vi kender.

Annonce:

TalkBand er et fitness-armbånd, der samtidig fungerer som Bluetooth-headset. Ligesom på FitBit, kan man pille hele selve enheden med al teknologien ombord ud af remmen. Men modsat FitBit kan man så sætte den op i øret og bruge den som headset til en telefonsamtale.

Selvom Bluetooth-headset ikke ligefrem er så populære, som de har været, er der måske alligevel en vis fornuft i at kombinere de to ting. Man kan sagtens forestille sig et scenarie, hvor man er ude at løbe, og modtager et telefonopkald, der så kan klares med én device på håndleddet.

Den nye model hedder B3 og har fået lidt ekstra smarturs-funktioner ombord, men er stadig klart rettet mod potentielle købere af fitness-armbånd. B3-modellerne starter ved 169 Euro eller cirka 1250 kroner.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.