Forside * Nyheder

Android Nutella eller ej?

-
Android Nutella (ill. recordere.dk)
Android Nutella (ill. recordere.dk)

Hiroshi Lockheimer, er senior vice president for Chrome OS, Play Store og ikke mindst Android hos Google.

Med andre ord har han en del at sige, når det kommer til de sødtandede navne på Android-versionerne.

Annonce:

Tilbage i marts, da Google ganske overraskende slap en betaversion af Android N løs et par måneder før Google I/O, hvor den slags normalt foregår, skrev Lockheimer, at de ikke ville ud med sliknavnet: ”We’re nut telling you yet”.

Den lille sprogleg hintede ret kraftigt i retning af, at manden gerne ville have Android N til at hedde noget med Nutella, så det gættede de fleste på. I mellemtiden åbnede Google op for, at man kunne komme med forslag til sliknavne med N, som de kunne vælge fra. Og det lagde lidt en dæmper på Nutella-rygterne.

Men Lockheimer nægter at give op. I går tweetede han et billede, hvor han angiveligt ”bare lige er ved at teste nogle ting”, men i baggrunden kan man se en Google-søgning på Nutella.

Det affødte en hel del sjove svar. Da et af dem gik ham på klingen svarede Lockheimer: ”Måske kan jeg bare virkelig godt lide Nutella!”

Tilbage i februar, bemærker The Verge, allerede før Google sendte N-betaen ud, tweetede Lockheimer om, at han var nødt til at slå ordet nougat op, men at han vidste, hvordan man staver til Nutella. Og endnu før det erklærede han sin kærlighed til det brune nøddesmør – naturligvis på verdens uofficielle Nutella-dag

Tidligere i denne måned tweetede han et bilede af en menu med en Nutella-pizza-dessert (hvis man ikke har prøvet en sådan, har man ikke levet).

Så spørgsmålet er, om Lockheimer er i gang med at lede os alle på vildspor, eller om han får sin vilje, og efterårets Android-version kommer til at få tilnavnet Nutella.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.