Forside * Nyheder

Moto Mods gør Motorola-smartphones modulære

-

moto-mods-wideSom et svar på Googles supermodulære Project Ara og LGs udskiftelige batteri-moduler på LG G5 har Motorola nu lanceret Moto Mods.

Hvad enten ”Mod” står for ”modificérbar” eller ”modulær” eller begge dele, så er det en mere simpel måde at tænke udvidelse eller tilpasning af smartphones på, end vi hidtil har set.

Annonce:

Moto Mods-modulerne er foreløbig lanceret til de to nye flagskibstelefoner Moto Z og Moto Z Force og hægter sig på disse med magneter. Nogle små kontaktflader gør det så muligt at overføre data og strøm, og det betyder, at man kan udvide sin smartphone på forskellige måder.

Den oplagte er batterimodulet, der kan give én 2500 mAh ekstra at rutte med, uden at ens telefon skal pakkes ind i et stort og klodset battericover.

I den mere æstetiske ende finder man en række skaller med forskellige mønstre og modebrands, der kan sættes må, og som holdes fast med førnævnte magnetiske kraft. På den måde kan man skifte sin smartphones udseende oftere eller så det passer med ens stil.

Der er dog også funktionelle moduler som en JBL-højttaler, der nærmest omdanner ens smartphone til at være en lille Bluetooth-højttaler i sig selv. Og skulle man være mere til det visuelle, er der et andet modul med en pico-projektor ombord, der kaster din smartphones skærmbillede op på en væg i op til 70 tommers størrelse.

Modulerne – og ifølge Motorola måske endda endnu flere – lander samtidig med Moto Z i september. Priserne er endnu ukendte.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.