Forside Nyheder

ASUS præsenterer ZenWatch 3

-

Zenwatch4realzDet ser ud som om, IFA i et vist omgang kommer til at stå i de runde smartures tegn.

Samsung har annonceret deres GEAR S3, Motorola rygtes at komme med Moto 360 3, men også ASUS har nu vist deres nye ZenWatch frem.

Annonce:

ZenWatch 3 er, ganske som forventet, rundt. Det minder en hel del om Huaweis runde smartur, skærmen er f.eks. samme størrelse og opløsning, hvilket vil sige 400×400 pixels og 1.39 tommer.

Til gengæld er farveudvalget relativt Apple-agtigt. ZenWatch 3 fås i sort/gunmetal, sølv og rose gold.

Der, hvor ZenWatch 3 adskiller sig fra konkurrenterne, er bl.a. på tykkelsen. Uret er 9.95mm tykt, hvilket er en anelse tyndere end Huawei-uret og det første egentlige, runde smartur, Motorolas Moto 360, og en hel del tyndere end LGs Watch Urbane.

Sidstnævnte har dog anvendt tykkelsen på et ret godt batteri på 410 mAh, og for ZenWatch er der netop sparet på batteristørrelsen for at gøre uret tyndere. Batteriet er på 341 mAh, der dog alligevel er 41 mAh større end batteriet i Huawei Watch.

Asus lover, at batteriet kan holde i op til to dage på en opladning, og har ’HyperCharge’ ombord, der kan lade uret op til 60% opladning på et kvarter. Der skulle også være en batteri-pakke som ekstra tilbehør, men vi ved endnu ikke, hvordan sådan et kommer til at se ud, og om det sidder i remmen eller i selve uret.

Zenwatchigen

ZenWatch 3 er et Android Wear-ur, og Asus har ikke gjort ret meget ved styresystemet ud over at tilføje nogle specielt designede urskiver. Asus har dog lavet en app til smartphones, FaceDesigner, der gør det muligt at lave sin egen urskive.

Derudover markerer ZenWatch 3 sig ved at have tre knapper på siden, hvoraf den ene kan sættes til at åbne ens favorit-app. På fitness-siden har uret en IP67-vandtæthedscertificering, hvilket gør det vandtæt i op til 30 minutter ved 1 meters dybde. Eller nok til en rask svømmetur, der ikke involverer alt for meget dykning. Ifølge ASUS tæller ZenWatch 3 skridt med 95% nøjagtighed, men fitness-fans vil nok kigge andre steder hen, for uret har nemlig ikke nogen pulsmåler.

Til gengæld gør den indbyggede SnapDragon 2100-processor uret utroligt hurtigt, og prisen er også lavere end mange konkurrenter. Den er annonceret til at ligge på 255 Euro, eller omkring 1900 kroner omregnet.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.