Forside Indhold og distribution Musik

Questlove laver originalt indhold til Pandora

-

questloveDen amerikanske trommeslager, DJ, producer og kapelmester Questlove satser på Pandora.

Questlove er især kendt som trommeslager og kapelmester i The Roots, der ud over at have hits i eget navn har været backing band til en række sangere og rappere. Måske er The Roots dog mest kendte for at være husband i The Tonight Show med Jimmy Fallon, som man kan se på DR3.

Annonce:

Questlove er blevet lidt af en kultfigur, ikke mindst fordi, han har vist sig som værende en intellektuel musiknørd, der slet ikke kan holde sig bag trommesættet og er med i alt muligt andet. Det gør han så igen nu.

For Questlove skal nemlig lave et ugentligt radioprogram på tre timer til Pandora, som han beskriver som værende et totalt musiknørdeprogram om sort musik.

Men hvorfor er det interessant for danskere, når nu Pandora ikke er i Danmark? Fordi, der er meget, der tyder på, at Pandora netop er på vej tilbage til Europa med en streamingtjeneste, der minder om Spotify eller Apple Music.

Og fordi, det viser at Pandora også har tænkt sig at kaste sig ud i den bitre kamp, der lige nu foregår på streamingtjenesterne om at sikre sig det bedste originale indhold. Med stort set det samme musikindhold på serverne er det her, streamingtjenesterne kan positionere sig i forhold til hinanden, og brugerne kan så fordele sig efter, hvem der er bedst til at lave originalt indhold med netop deres yndlingsbands.

Hvilket vækker et gammelt problem med musiktjenesterne til live, nemlig at man kan risikere at skulle abonnere på flere tjenester for at få dækket alle sine yndlingsbands.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.