Forside Nyheder

Google udskyder Android Wear 2.0 til 2017

-

androiwear20Det går åbenbart ikke helt så hurtigt med at få lavet Android Wear 2.0 færdig som forventet.

Den nye version af Googles styresystem til smarture blev teaset på Google I/O i maj og kommer blandt andet til at give bedre understøttelse af iPhones og en hel række nye, smarte features, hvis man har den parret med en Android.

Annonce:

Men Google har besluttet sig for at udskyde den endelige lancering til tidligt næste år. Det har firmaet meddelt i forbindelse med at de har udsendt Developer Preview 3 af styresystemet til udviklerne.

Ud over, at der skal bruges mere tid til tests, har Google ikke sagt noget om, hvorfor forsinkelsen er indtrådt. Men det kan have noget at gøre med, at den næste version af Android Wear kommer til at have en app-butik indbygget direkte på smarturet.

Som det er nu, skal man installere apps på sin smartphone, der understøtter Android Wear som sidefunktion, hvis man skal have apps over på sit ur. Med den nye version kommer man i stedet til at kunne hente apps direkte til uret, inklusive standalone-apps.

Det er natuligvis noget udviklerne skal have tid til at indstille sig på, sådan at deres apps kan tage sig bedste ud i håndleds-butikken, og det har formentlig bidraget til udskydelsen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.