Forside Nyheder

Flere kilder bakker op om glas-iPhone

-
Mock-up: ConceptsiPhone
Mock-up: ConceptsiPhone

I journalistikkens verden kræver man normalt mindst to uafhængige kilder, før man begynder at tro på, at der er noget om snakken i en rygte-sag.

I sagen om den næste iPhone, er vi nu nået til det punkt i rygterne om en iPhone, der er lavet af glas.

Annonce:

I går kunne vi skrive om, hvordan den normalt troværdige Apple-analytikere Ming-Chi Kuo forventer en radikalt anderledes iPhone, der er lavet af glas hele vejen rundt.

I dag skriver Bloomberg så, at de har hørt det samme fra andre kilder. Deres kilder bakker også op om rygtet om, at den næste iPhone som det mindste kommer i en version med OLED-skærm. Som forventet vil det nye design blive lanceret i anledning af iPhones 10-års fødselsdag.

Der er dog en udfordring, som både Bloombergs kilder og Ming-Chi Kuo gør opmærksom på. Angiveligt er Apples skærm-leverandører slet ikke klar til at levere OLED-skærme til Apple i et omfang, der kan svarer til de antal eksemplarer, Apple normalt sælger i den første periode efter en lancering.

Derfor kan det ende med, at Apple lancerer en ”limited edition”-version i 2017, mens de i 2018 vil skifte over til OLED-skærme på alle flagskibsmodellerne.

Annonce:
Forrige artikelPrinces efterladte sagsøger Tidals ejere
Næste artikelMandag: 65″ OLED TV under 20.000 kr.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.