Forside Nyheder

Samsung GALAXY S8 kan blive forsinket helt til april

-

galaxysSamsung tager ingen chancer efter Note 7-skandalen.

Som vi skrev i går forventer de fleste, at GALAXY S8 får sin egen virtuelle assistent ombord, Viv, og at den bliver forsinket, fordi Samsung vil være helt sikre på, at batteriet i S8 er i orden.

Annonce:

De første meldinger gik på, at S8 ville blive forsinket nogle uger på den konto. Normalt lancerer Samsung sine S-serie-flagskibe i forbindelse med Mobile World Congress, der ligger i februar.

Men nu melder Wall Street Journal, at Samsung-fans måske skal vente helt til april med at se den nye S8.

Det skyldes angiveligt især at Samsung vil gennemteste batterierne, men også at de tilsyneladende har besluttet sig for at tilføje en speciel knap til Viv. Knappen skulle give mulighed for at tale direkte med assistenten, ligesom når man holder Home-knappen inde på en iPhone for at tale med Siri.

Tilføjelsen af sådan en knap, med alle de tests, det kræver, er naturligvis svær at gøre tre-fire måneder før en lancering, så dette er ifølge Wall Street Journal altså også en del af forklaringen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.