Forside Nyheder

Amazon Prime Video: Dette er kun begyndelsen

-
Amazon Prime (pressefoto)

Amazons nye streamingtjeneste har et tyndere katalog uden lokalt tilpasset indhold. Men der er mere på vej.

Amazon åbnede med et slag deres streamingtjeneste op for mere end 200 lande her i december måned, inklusiv Danmark. Dette til en introduktionspris på under 25 kr/måned med 7 dages prøvetid.

Det er dog ikke kun fordi at de gerne vil ind på streamingmarkedet at prisen er så lav. Det skyldes også at kataloget ikke er ligeså udbygget endnu, som hos de dyrere konkurrende tjenester.

Annonce:

Til gengæld er det muligt at se motorshowet Grand Tour i 4K kvalitet (på udvalgte Smart TV) for de 25 kr/måned. Til sammenligning tager Netflix 119 kr/måned for at streame udsendelser i 4K UHD.

Amazon fortæller til magasinet Variety at der var tale om en blød lancering af Prime Video verden over, og dette uden lokalt tilpasset indhold (eller danske undertekster, red.).

“Vi er kun lige begyndt. Det er stadig dag ét for os”, fortæller Roy Price, Vice President i Amazon Prime Video og Amazon Studio, til Variety, og fortsætter:

“Som med alt andet vi gør på Amazon, er vi fokuseret på løbende at forbedre kundeoplevelsen, herunder tilføje indhold og lokalisere over tid”.

 

Amazon Prime Video streamer også i 4K Ultra HD. Foto: recordere.dk

 

Pris og tilgængelighed

Lige nu koster Amazon Prime Video 2,99 euro/måned i introduktionspris. Det svarer til 22,25 kr/måned.

Efter 6 måneder stiger prisen til 5,99 euro/måned, svarende til knap 45 kr/måned.

Læs mere om Amazon Prime Video inkl. tilmelding her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.