Forside * Featured

Boses ‘Hearphones’ har Here One-funktionalitet

-

Det vælter frem med spændende øretelefon-produkter for tiden.

Nogle af de mere intelligente af slagsen er Doppler Labs Here One-model, der blandt andet kan filtrere visse lyde fra og forstærke andre. Det er normalt noget, der er forbeholdt dyre høreapparater, men nu er teknologien altså også til stede i in-ear-øretelefoner, man normalt bruger til musik og lign.

Annonce:

Det vil Bose, der sidder på en hel del af markedet for støjreducerende hoved- og øretelefoner, naturligvis ikke sidde overhørig. De har nu annonceret en ny model, ’Hearphones’, der ligesom Here One kan give én mulighed for at fokusere på bestemte lyde og ignorere andre. Det sker blandt andet ved brug af dynamiske mikrofoner indbygget i modellen.

De styres fra ens smartphone og ligner rent designmæssigt de støjreducerende øretelefoner QuietComfort 30, ifølge en bruger på Reddit . Det betyder, at hvor Here One er helt trådløse, er der muligvis stadig kabel på Hearphones.

Skulle man tilfældigvis befinde sig i nærheden af Boses Corporate Center i Massachusetts i USA i den kommende tid, kan man endda komme ind og få en demonstration, og Bose har også gjort apps klar til den nye model.

Det eneste, der mangler, er et annonceringstidspunkt og en pris. Men måske finder vi ud af mere til CES, der kun er få uger væk.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.