Forside Detail

High-Performance Audio åbner ny butik i København

-
High-Performance Audio butik i København
High-Performance Audio butik i København

Mens mange radiobutikker lukker, er det en glædelig nyhed at High-Performance Audio åbner ny hifibutik i hjertet af København, i Havnegade 41, tæt på Nyhavn.

I butikken kan der dagligt opleves produkter fra Audio Research, Audiovector, Bassocontinuo, Devialet, GoldenEar, McIntosh, Nordost, PS Audio, Rosso Fiorentino, Simaudio Moon, Sonus Faber, Tellurium Q, Vicoustic, Wilson Audio m.fl.

Annonce:

Udover de faste åbningstider, vil der jævnligt blive afholdt arrangementer. Den 14. december afholdes et såkaldt gæstearrangement, hvor en producent som ikke normalt er i produktporteføljen, har lejlighed til at fremvise sine spændende produkter.

 

Den første gæst er fra Schweiz, nemlig virksomheden Stenheim, som står bag en række meget spændende højttalere kaldet Alumine, navngivet på grund af kabinetterne som er udført i aluminium.

Jean-Pascal Panchard fra Stenheim besøger butikken og har medbragt modellerne TWO og FIVE.

Arrangementet er gratis og afholdes den 14. december fra kl. 14:00 til 19:00 i High-Performance Audios nye butik i Havnegade 41, 1058 København K.

Stenheim har følgende modeller i sortimentet:

  • Alumine TWO, en 2-vejs standerhøjttaler til kr. 85.000,
  • Alumine 3WAY, en 3-vejs gulvhøjttaler til kr. 320.000,
  • Alumine FIVE, en 3-vejs gulvhøjttaler til kr. 405.000,
  • Alumine Reference Ultimetil, en 5-vejs gulvhøjttaler til kr. 1.715.000,-
  • Alumine Reference Statement, et ultimativt system til kr. 3.995.000,-
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.