Forside Produkter Mobil

Dét skal du ikke kalde dit trådløse netværk på et fly

-

 

Virgin America fly (Foto: Virgin America)

En passager på et amerikansk rutefly fra Virgin America havde kaldt sit trådløse netværk “Galaxy Note 7_1097”, og det gjorde at fly og passagerer risikerede en uønsket mellemlanding på vej til Boston.

Annonce:

Vi har tidligere fortalt om flyselskaber, der ikke flyver hvis passagerer medbringer en Samsung Galaxy Note 7, og at folk er bange for telefonen viser en sag på et amerikansk rutefly, hvor passagerer gjorde besætningen opmærksom på, at der var et trådløst netværk med navnet “Galaxy Note 7_1097”.

Det gjorde at besætningen formodede at der var en tændt Galaxy Note 7 ombord på flyet. Besætningen bad derfor ejeren af den formodede Galaxy Note 7 om at henvende sig.

Da ingen henvendte sig kom flyets kaptajn i højttaleren og fortalte, at hvis man ikke fandt telefonen, ville man være nødt til at flyve til Wyoming, og ikke Boston som var flyets destination for at gennemsøge flyet og finde telefonen.

Synderen henvendte sig dog til sidst, og fik fortalt besætningen at det ikke var en Galaxy Note 7.

Det er frygten for brand ombord, der gør at flyselskaber ikke tillader passagerer at medbringe deres Galaxy Note 7 telefoner.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.