Forside Produkter Mobil

Ombyttet Samsung Galaxy Note 7 brød i brand på fly

-
Den ombyttede afbrændte Samsung Galaxy Note 7. Foto: Brian Green via The Verge
Den ombyttede afbrændte Samsung Galaxy Note 7. Foto: Brian Green via The Verge

#note7gate: En rygende Samsung Galaxy Note 7 telefon evakuerede et fly. Angiveligt en af de telefoner Samsung havde godkendt.

#note7gate, med de brændende Galaxy Note 7, er på vej til at blive et rent mareridt for elektronikleverandøren Samsung.

For nu har brand i en Note 7 evakueret et fly i USA, og det angiveligt med en af de godkendte ‘Note 7’-telefoner fra Samsung. Altså en af dem der burde være OK og ikke brandfarlig. Det skriver The Verge.

Annonce:

Ejeren Brian Green havde afhentet telefonen i en telebutik fra AT&T den 21. september.

Ifølge symbolerne på den implicerede smartphone, så skulle der være tale om en af de nye telefoner som Samsung har udsendt som erstatning for dem der kunne brænde af. Det ses angiveligt af mærkerne på telefonens etiket.

Et tjek på Samsungs side, for ombytning af Note 7, fortæller da også at den berørte telefon ikke er omfattet af ombytningsprogrammet.

Så det var angiveligt en Galaxy Note 7, som Samsung havde godkendt, der gik i brand i dag og resulterede i en evakuering af passagererne det amerikanske fly.

Ifølge Brian Green blev telefonen slukket helt i forbindelse med præsentationen af flyets sikkerhedsprocedurer, og det var fra “slukket tilstand” at situationen udviklede sig.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.