Forside * Nyheder

Apples App Store slog salgsrekord nytårsdag

-

Det kan godt være, at folk ikke køber helt så mange iPhones som før – men de køber dæleme mange apps.

Det kan man se på, at Apples app store lige har haft en enkelt dag, hvor der blev solgt for mere end 1,6 milliarder kroner globalt – hvilket er det meste nogensinde på én dag.

Annonce:

Det var dog heller ikke nogen helt almindelig dag i en helt almindelig tid for apps. Der var tale om 1. januar 2017, der som bekendt i år lå på en søndag. I det meste af den vestlige verden har lidt flere mennesker end normalt nok kedet sig bravt og haft tid til at gå på opdagelse i App Store.

Men der er altså tale om en 40% stigning i forhold til for et år siden. Det er ret meget, når man tager i betragtning, at Apple har solgt en hel del færre iOS-enheder end de plejer.

Det ser dog ud som om, årsagen skal findes hos to fænomener, der begge har relationer til Nintendo. Pokémon Go (der ganske vist ikke laves af Nintendo selv, men Niantic) og så Super Mario Run var også på 2017s første dag blandt de mest downloadede apps, ligesom de har været det i al den tid, de har fandtes i App Store.

Ifølge Apple var de andre mest succesrige apps disse: Prisma, Reigns, Procreate, Lumino City, Sweat With Kayla og djay Pro.

Der er nu 20% flere apps i App Store i forhold til samme tidspunkt sidste år. I alt er der over 2,2 millioner apps at vælge i mellem i butikken.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.