Forside * Nyheder

NEEO fjernbetjening: Ventetiden snart ovre

-
Neeo fjernbetjening

For de mange der har bestilt fjernbetjeningen NEEO er der godt nyt. I deres seneste indlæg fortæller de at de er ved at være klar til produktion.

I 2015 havde NEEO stor succes med deres crowdfunding af deres fjernbetjening, men siden da er der ikke sket det store med at få den på markedet, eller rettere – der er sket en masse men ikke noget der bragte den på markedet.

Nu fortæller NEEO, at de er ved at være klar. I februar forventer de at producere de første 100-300 enheder, og så regner de med at begynde produktionen til alle de hungrende kunder straks efter.

Annonce:

 

iOS app allerede godkendt af Apple.

NEOO er også klar med version 1.0 af deres NEEO app til iOS enheder. App’en er allerede godkendt, men skjult i Appstore fortæller Raphael Obenholzer fra NEEO.

Nedenfor kan du se NEEO’s forventede tidsplan.

Timeline:

End of this month:

At the end of the month the remaining guys in China will come back to Switzerland and finalise some FST integration tasks while in China the entire country is pretty much on hold due to Chinese new year.

Next steps:

Just after that – in early February – we will return to China and finalize the last remaining tasks that need to be done on-site.

Right after that the entire production line should be ready for production. We will make a couple of hundred units, quickly verify that everything is good and then make a couple of thousand units.

As soon as those units are in the plane to your continent we will announce shipping. It is damn close..

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.