Forside Indhold og distribution Musik

Her er traileren til Apples ’Carpool Karaoke’

-

Apple fortsætter deres langsomme udrulning af mere og mere eksklusivt indhold.

Vi hørte sidste år, hvordan de havde bestilt 16 afsnit af James Cordens populære ’Carpool Karaoke’, som han normalt kører i sit aften-talkshow ’The Late Late Show with James Corden’ på den amerikanske tv-kanal CBS.

Men indslagene er også blevet megapopulære på YouTube for dem, der ikke kan se CBS udenfor USA.

Apple bestilte afsnittene til at køre for abonnenterne på Apple Music, og nu har vi fået en idé om, hvad vi har i vente. Den første trailer er netop blevet sluppet løs, hvor vi ser James Corden hænge ud i sin bil med Will Smith, men vi får også at se, hvad konceptet derudover indeholder.

Som man kan se i traileren er det nemlig ikke James Corden, der er vært på det hele. I stedet er der en del sjove parringer af kendisser og musiknavne, og blandt andet Metallica, Ariana Grande, Shaquille O’Neal, John Legend og andre er med i bilen.

Vi ved dog stadig ikke præcis, hvornår serien bliver sluppet løs på Apple Music.

 

Annonce