Forside Nyheder

Sony BRAVIA 4K HDR OLED A1 på vej til de danske butikker

-
BRAVIA® 4K HDR OLED A1-serien

Den første store OLED-serie fra Sony er klar til de danske butikker i maj, og priserne er ikke helt skræmmende.

Sony annoncerer i dag, at BRAVIA® 4K HDR OLED A1-serien kommer til Danmark i maj 2017, og allerede nu kan forudbestilles hos udvalgte forhandlere.

OLED A1-serien bruger Sonys egen 4K HDR Processor X1™ Extreme, sant verdens første Acoustic Surface højtalersystem, hvor skærmen bruges som højttaler.

”Siden annonceringen på CES i januar i år har vi modtaget fantastiske tilbagemeldinger og ros for BRAVIA® OLED A1-seriens innovative kombination af brancheførende billedkvalitet samt det geniale Acoustic Surface lyddesign,” siger Motoi Kawamura, Head of TV Marketing and Product Planning hos Sony Europe. ”Vi er utrolig glade for at bringe BRAVIA® OLED A1-serien til de europæiske kunder.”

 

BRAVIA® 4K HDR OLED A1-serien

Acoustic Surface højtalersystem

BRAVIA® 4K HDR OLED A1-serien er udstyret med et nyt Acoustic Surface-højtalersystem, der udsender kraftfuld lyd direkte fra skærmen i modsætning til konventionelle LED tv, hvor lyden kommer fra bunden eller siderne. Takket være det unikke design, resonerer hele skærmen en fyldig lyd og forener billede og lyd, som aldrig før set i et konventionelt tv fortæller Sony.

Læs også: Frontglasset er højttalerne på Sony OLED TV

Acoustic Surface-teknologien i A1-serien sikrer, at tv’et fremstår i et minimalistisk og skarpt design. Tv’et har intet synligt stativ eller højttalere på siderne eller under tv’et, som i de konventionelle tv’er. Resultatet er unikt og der er intet, der tager fokus fra det overlegne billede. Den udfoldelige staffeli-støtte skjuler en kraftfuld subwoofer og kabler og kan foldes ind mod tv’et ved ophæng.

 

Illustration: recordere.dk

Kommer med Android TV

BRAVIA® OLED 4K HDR A1-serien understøtter Android TV.

Med Android TV får du adgang til en verden af film, serier, musik, billeder, spil, tusindvis af apps mv. Tv-elskere kan nyde deres favoritserier og film fra Google Play™, Netflix, YouTube, Amazon Video og andre streamingtjenester.

Pris og tilgængelighed

Den nye BRAVIA® 4K HDR OLED A1-serie er tilgængelig i Danmark i maj 2017 og kan allerede forudbestilles hos udvalgte forhandlere til vejl. udsalgspriser:

  • KD-65A1, 65” (64.5” diagonalt) – 45.000 kr.
  • KD-55A1, 55” (54.6” diagonalt) – 34.000 kr.

Læs mere om A1-serien her.

Annonce