Forside Nyheder

Facebooks eksklusive videoer er forsinket igen

-

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Facebook gerne vil konkurrere med Netflix, Amazon, Hulu, Apple, YouTube og alle de andre, der tilbyder originalt indhold på deres platforme.

Facebook har trods alt den største medlemsskare af dem alle, og har allerede en velfungerende videodistributions-teknologi oppe at køre.

Annonce:

Men de skal jo ligesom have noget at tilbyde, og her er de løbet ind i problemer. De har hyret folk fra CollegeHumor og MTV til at stå for projektet, og det var meningen, at vi skulle se de første eksklusive produktioner på Facebook i løbet af foråret.

Tidligere på måneden hed det sig så, at Facebook ville komme med de nye produktioner i juni.

Men nu melder Recode, at der formentlig går endnu længere tid end som så, og at det først bliver langt senere på sommeren, at der dukker noget eksklusivt Facebook-indhold op.

Angiveligt er problemet ikke så meget, at folkene bag videoerne er bagud med at blive færdige. Men Facebook og indholdsudbyderne kan ikke rigtig finde ud af, om brugerne skal tilgå videoerne fra et samlet sted på Facebook, altså en særlig ”kanal”, eller om de blot skal ud og ligge på profilerne hos de folk, der har lavet dem eller er med i videoerne.

Erfaringerne fra den største konkurrent, YouTube er nemlig lidt blandede på den front. På den ene side har YouTube bygget hele YouTube-kendis-industrien op på at give folk deres egne kanaler. På den anden side har nu samlet meget af det eksklusive indhold i deres betalingstjeneste, YouTube Red.

Så vi kan blot vente, mens de klør sig i hovedbunden i Facebooks hovedkvarter og beslutter sig for, hvilken model, de skal vælge.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.