Forside Nyheder

George R. R. Martin afslører nyt om nye ’Game of Thrones’-serier

-

Manden bag et af vor tids største underholdnings-fænomener har lettet lidt på låget for fremtiden.

George R. R. Martin, forfatteren bag ’Game of Thrones’-universet, har blogget lidt om de kommende spin-off-serier, HBO for nyligt officielt erklærede, de er i gang med.

Martin så allermest ud til at ville sætte nogle ting på plads. For det først meldte han ud, at det ikke – som ellers først antaget – kun var to af de fire pilotprojekter, der blev udviklet sammen med ham. Alle fire forfattere, der arbejder på pilot-manuskripter til en ’Game of Thrones’-efterfølger, har mødtes med Martin og er i kontakt med ham under arbejdet.

Annonce:

Derudover kom han med en spændende, lille teaser. Det viser sig nemlig, at der slet ikke er fire, men derimod fem pilot-projekter under udvikling. Det sidste er kommet til for nylig, og bliver udviklet af en forfatter, som Martin siger ”kender Westeros bedre end nogen anden” og ”er både en glimrende forfatter og en rigtig fin fyr” – men udover kønnet ved vi intet om, hvem det er. Martin vil ikke afsløre det, før kontraktforhold m.v. er faldet på plads, og det tyder på, at der ikke er tale om en hr. hvemsomhelst.

Martin kunne også afkræfte, at der bliver tale om historier, der ligger i direkte forlængelse af den nuværende serie. Ingen af seriens nuværende hovedkarakterer kommer til at være en del af de nye projekter (slår han mon dem alle ihjel?), og måske kommer handlingen ikke engang til at foregå i Westeros, men det bliver dog i det samme univers.

Projekterne er heller ikke, som mange fans havde håbet på, filmatiseringer af de prequel-noveller, som Martin har skrevet i bogform, og ingen af dem handler om ’Robert’s Rebellion’, det oprør, der rent historisk sætter scenen for handlingen i ’Game of Thrones’.

Derudover understregede Martin, at han ER i gang med at færdiggøre ’Winds of Winter’, den næste bog i ’A Song of Ice and Fire’-serien, der er grundlaget for ’Game of Thrones’.

Annonce: