Forside * Nyheder

Instruktør-flugt fra superheltefilm

-

Warner Bros. har ikke haft helt lige så meget held i sprøjten som Marvel, når det gælder lanceringen af et sammenhængende DC-superhelteunivers.

Filmene går fornuftigt ved billetlugen, men Warner har svært ved at få lige så meget overskud på filmene som Marvel kan ovre hos Disney, og der er ikke den samme begejstring at spore hos fans.

Annonce:

Oven i alt dette er Warner og DC nu også blevet ramt af instruktørflugt. Indenfor blot et par dage har to af de kæmpesatsninger, der er på vej fra filmselskabet, mistet deres instruktører.

Først var det Zack Snyder, der forleden måtte meddele, at han forlod ’Justice League’, der er sat til at komme ud senere i år. Det skyldes desværre, at Snyders datter ganske tragisk døde i marts, og Snyder har nu trukket sig helt fra filmen for at komme sig over det. ’Justice League’ er i postproduktion, så den skal sådan set bare køres i mål, og det har Warner/DC sjovt nok hyret Joss Whedon til at gøre, der ellers er tæt forbundet med Marvel og Disney.

Men en anden ’Justice League’-film med titlen ’Justice League Dark’ har nu også mistet sin instruktør. Filmen handler om de mere mørke, åndelige helte fra DC-universet, såsom Darkman og John Constantine. Den skulle Guillermo Del Toro oprindeligt have instrueret, men han sprang fra.

Hans erstatning var Doug Liman, som de fleste nok kender fra ’Edge of Tomorrow’-filmen, hvor Tom Cruise er en fremtidssoldat, hvis liv hele tiden starter forfra fra et bestemt tidspunkt. Men Liman har netop forladt ’Justice League Dark’ for at fokusere på en sci-fi-film, han er i gang med, der hedder ’Chaos Walking’, samt fortsættelsen til ’Edge of Tomorrow’, der hedder ’Live Die Repeat and Repeat’.

Der er endnu ikke fundet en erstanting for Liman.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.