Forside Nyheder

Her er de nye Macs

-
Foto: Apple

Apple er klar med en større opdatering til iMac, og så er der også opdateringer til MacBook, MacBook Air og MacBook Pro.

Apple opdaterede i dag sine iMac-modeller, så de nu har op til tre gange mere kraftfuld grafik, hurtigere processorer, Thunderbolt 3, hurtigere lagringsmuligheder og lysere Retina-skærme.

Dertil har man tilføjet en Retina 4K-skærm og separat grafik til 21,5″ iMac-modellen.

Annonce:

De nye iMac leverer en kraftfuld ydeevne til 3D-grafik, videoredigering og spil, og i kombination med macOS High Sierra, der kommer til efteråret, bliver iMac en god platform til at skabe virtuel reality-indhold.

Derudover gav Apple også et “smugkig” på den kommende iMac Pro – den kraftigste Mac til dato.

Læs mere om iMac Pro her.

 

Foto: Apple

 

Den opdaterede iMac indeholder Kaby Lake-processorer på op til 4,2 GHz med Turbo Boost på op til 4,5 GHz og understøtter op til dobbelt så meget hukommelse som den forrige generation.

Fusion Drive er nu standardudstyr på alle 27″-konfigurationer og på den eksklusive 21,5″ iMac. SSD-lagringsmulighederne er nu op til 50 procent hurtigere, og iMac leveres med Thunderbolt 3, som er den port, der har mest power og potentiale.

Foto: Apple

Grafikken i iMac leveres nu af det nye Radeon Pro 500-grafikkort, med op til 8 GB vRAM. 21,5″-modellen leverer op til tre gange hurtigere ydeevne, og 27″-modellen er op til 50 procent hurtigere.

Skærmen er blevet 43 % lysere med 500 nits og understøtter 1 milliard farver, der giver en endnu mere levende og virkelighedstro visuel oplevelse.

 

 

Foto: Apple

Ny MacBook, MacBook Air og MacBook Pro

Med tynde og lette design, kraftfuld ydeevne, gode skærme og batteritid til en hel dag leverer Mac-computere verdens bedste bærbare computeroplevelse.

Den nye MacBook indeholder nu hurtigere Kaby Lake-processorer på op til 1,3 GHz Core i7 med Turbo Boost på op til 3,6 GHz og op til 50 % hurtigere SSD, og den understøtter op til to gange hukommelsen.

MacBook vejer kun 0,9 kg og er 13,1 mm tynd, og den er dermed vores tyndeste og letteste bærbare computer til brug hele dagen og på farten.

 

Foto: Apple

 

Den opdaterede 13″ MacBook Pro er udstyret med Kaby Lake-processorer på op til 3,5 GHz Core i7 med Turbo Boost på op til 4,0 GHz, mens 15″ MacBook Pro går op til 3,1 GHz Core i7 med Turbo Boost på op til 4,1 GHz.

15″ MacBook Pro-modellen tilbyder nu som standardudstyr en mere kraftfuld separat grafik med mere videohukommelse, og med 13″ MacBook Pro-modellen tilføjes der en ny konfiguration til 11.499 DKK

Apple har i dag også opdateret 13″ MacBook Air-modellen med en 1,8 GHz-processor.

 

Foto: Apple

 

Pris og tilgængelighed

De nye modeller er klar til bestilling fra i dag hos Apple og Apple-forhandlere.

MacBook starter ved kr. 11.499,-
MacBook Pro starter ved kr. 11.499,-
iMac starter ved kr. 9.699,-

 

Se også

Smugkig på den nye vilde iMac Pro. Den kraftigste Mac nogensinde.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.